Algemeen

1Locatie
De fuif zal doorgaan te Nieuwstraat 11, 9190 Stekene
2Vestiaire
Er is een bewaakte vestiaire om eventueel een jas of trui weg te leggen. Dit kost 1 euro. (Max 1 jas per zak)
3Food and drinks
Er is de mogelijkheid om iets te kopen op het fuifterrein zoals hamburgers, frietjes en andere snacks.
4Toegang
in = in, out =out De organisatoren hebben alle recht om personen de toegang tot het fuifterrein te ontzeggen bij overtreding van de regels.
5Parking
Je kan gebruik maken van de parking aan de sporthal


6Drugs zerotolerance
Drugbezit is is ten strengste verboden, u bent gewaarschuwd. Indien we drugsconsumptie / dealen opmerken wordt de toegang tot het terrein ontzegd en indien nodig ook de politie gecontacteerd.
7Openbaar vervoer
Je kan lijn 41, 43 , 85 tot aan de halte Stekene Polenlaan. meer info op delijn.be
8Alcoholbeleid
Bij de ingang kan gevraagd worden naar een leeftijdsbewijs. WIJ SCHENKEN GEEN ALCOHOL ONDER DE 16 JAAR. Geen leeftijdsbewijs = Geen alcohol
What's the concept

Concept

Het succes van de Messageparty is te verhalen op het concept waar de fuif rond draait. Doormiddel van grote projectie schermen die opgehangen worden in de zaal is het mogelijk te communiceren via sms. Aan de inkom ontvangt iedereen naast een inkombandje een nummer dat op een duidelijk zichtbare plaats gehangen moet worden. Deelnemers kunnen communiceren met elkaar doormiddel van een sms te sturen naar een gsm nummer dat weergegeven wordt op het projectie scherm. Ze kunnen dit bericht adresseren doormiddel van het nummer van de ontvanger als eerste in het bericht te schrijven gevolgd door een zelf gekozen boodschap.

What's the concept

Geschiedenis

De Messageparty is de jaarlijkse fuif van de jongens Chiro van Stekene. De fuif wordt al meer dan 10 jaar georganiseerd en heeft jaarlijks behoorlijk wat bezoekers. Door regelmatig subtiele wijzigingen de affiche aan te brengen zijn wij een gevestigde waarde in het Waaslandse straatbeeld.